U modi su veštačke pegice
U VAZDUHU · trend

Nekada su žene iz visokih društvenih klasa prikrivale svoje pegice, jer se smatralo da je to odlika seljačkog i kmetskog sloja društva, međutim, kako danas svet ide u pravcu potenciranja individualnih karakteristika svakog pojedinca, u svetu mode pegice su izuzetno popularne, čak poželjne. Ako ste do sada i bili nesrećni jer se na vašim jagodicama i u regiji oko nosa razdragano prostiru malene narandžaste i smeđe tačkice, danas možete sa ponosom da ih razotkrijete, jer one su novi trend!

Moda je neobično polje na kojem se od sezone do sezone mogu sresti raznovrsne pojave. Do juče su to bile kose boje svilenih bombona, a danas su to pegice. Za mnoge momke i devojke koji nisu te sreće da im je priroda podarila ovu karakterističnu odliku na koži, uvek postoje jednostavna, istina privremena, ali ipak rešenja. A zahvaljujući kampanji Freck Yourself, možete i sami sebi da napravite pegice!

Komplet za individualno kreiranje pegica sadrži 72 samolepljiva šablona čijim korišćenjem nećete biti umrljani. Prirodan izgled se zadržava najviše tri dana, a mladalači izgled možete postići ukoliko ih koristite češće, prema priloženom uputstvu i savetima tvoraca između 4 i šest nedelja.

Novi trend koji hara internetomOtvori galeriju

cara de la vigne Antitrend: Devojke vole gluten! Na koren kose šljokice Neka koren vaše kose postane svetlucav dsc_2148-panorama Umesto na pijacu – u baštu! Tetovaže i moda Kako su alternativni modeli dospeli u mejnstrim ·