pagecover
KULTURA · fotografija

Kažu da se izvrsnost postiže vežbom. Čikaški fotograf Jason M. Peterson sa 25 godina predanog rada savršeno dokazuje ovu tezu. Tokom tog perioda on je konstantno fotografisao u crno-beloj tehnici pa nimalo ne čudi da je njegov veliki napor nagrađen sa ogromnim entuzijazmom za njegove slike, kako od strane profesionalaca iz istog zanata, tako i od običnih ljudi.

Petersona na društvenoj mreži Instagram prati neverovatnih milion ljudi, što je, mora se priznati, impresivna brojka za jednog fotografa.

Njegove slike su veličanstvene i čini se da svaka od njih ima neku svoju priču, što nas ni najmanje ne iznenađuje budući da je njihov autor zaposlen u marketinškoj industriji.

Povodom svojih slika, Peterson je izjavio: „Za mene su boje same po sebi manje bitne. Trudim se da prikažem ljudske emocije i nateram gledaoca da oseti nešto. Crno-bela tehnika mi pomaže da se fokusiram na suštinu svoje ideje. “

Učinite sebi uslugu i odmah zapratite ovog talentovanog fotografa na Instagramu, a ako ste još u dilemi, proverite u našoj galeriji kako izgledaju neke od njegovih najboljih slika.

foto: Jason M. PetersonOtvori galeriju
Žene na protestima Moćne fotografije žena koje protestvuju pagecopver Prelepi crno-beli portreti poznatih dama pagecover Najbolje fotografije rok zvezda 5078fb56981127.59c3cab4164a2cover Jesen na jezeru: Nova kolekcija fotografija prelepe prirode · ·