Calvin Klein
PULS GRADA · moda

Ako se i dalje oporavljate od vesti da je bend Metallica zaštitno lice nove Brioni kampanje onda će vas možda još više iznenaditi da je bivši frontmen benda Black Flag Henry Rollins zvezda nove kampanje za Calvin Klein. Ali, kad je u pitanju Calvin Klein, ništa nas ne iznenađuje, kampanje ovog brenda konstantno pomeraju granice i mode i advertajzinga.

Uz Franka Oceana, Younga Thuga, Kate Moss i mnogih drugih, nova reklama ima za cilj da ispriča ličnu priču svake od zvezda tako što će se koristiti standardni hešteg  #mycalvins, ali svako od njih je popunio crtu sopstvenom pričom, te „I _____ in #mycalvins“ za svakog znači nešto drugo. Možete pogledati u našoj galeriji kako to izgleda.

Henry RollinsOtvori galeriju

Calvin Klein želi svojim potrošačima da ponudi lično pripovedanje kakvo ne nudi nijedan drugi brend. Uvek su inovativni i posebni, i tako je već godinama. Okrenuti su ka digitalnom svetu pri izradi svojih kampanja i uvek osvajaju Internet. Pojedine fotografije iz kampanje koja se satalno razvija možete videti ovde, a očekujemo i još seksi iznenađenja iz ove kuće.

autfit Žene koje su ubijale svojim autfitom Sony i Auria Sony & AURIA – ekološki aksesoari 468531458_1280x720 Nove rep dive: Sa njihovim stilom nema šale cover Style File: Jovanka Broz · · ·