Astrology-Hotel-1-e1550479707605
PULS GRADA · destinacija

Sidnej je dobio „prvi svetski astrološki hotel“ u kome se paketi prilagođavaju horoskopskim znacima. Tokom boravka, gosti mogu i da učestvuju u mnogobrojnim aktivnostima povezanim sa ovom temom.

Hotel je napravio jedinstvena iskustva, tako da se svaki znak oseća dobrodošlim, jer su enterijer, hrana i aktivnosti inspirisani proučavanjem zvezda. Tako možete uživati u čaju i kolačićima u skladu sa svojim znakom, ili istraživati zodijak u bogatoj astrološkoj biblioteci.

Gostima su na raspolaganju i usluge jednog profesionalnog astrologa, gde se takođe može birati nekoliko različitih paketa usluga. Ističe se 90-minutna interpretacija natalne karte, sa detaljnim osvrtom na položaj zvezda u trenutku i na mestu nečijeg rođenja. U hotel su dobrodošli i kućni ljubimci, a ima ukupno 95 soba.

Ono što je interesantno je da su se potrudili da sve bude prilagođeno horoskopskom znaku ne samo tokom boravka u hotelu, već i prilikom šetnje obližnjim krajem. To znači da možete tražiti predloge šta sve treba da vidite i probate u okolini, tako da u potpunosti budete zadovoljni.


www.steemkr.com Posetite ove zabavne parkove ako ste avanturista rio Rio de Žaneiro je prva Svetska prestonica arhitekture 5c4f744752414747362bd618-1536-1152 U ovom švedskom hotelu možete prespavati besplatno sicily-1814598_1280 Sada možete kupiti kuću u Italiji za samo jedan evro! · · ·