breaking_bad_jesse_walt_meth_cooking_suits_3600.1541603575
KULTURA · film/TV

Izmišljeni univerzum popularne serije „Breaking Bad“ nastavlja da se širi, na radost svih fanova ovog televizijskog remek-dela. Pre nekoliko godina je počelo emitovanje serije „Better Call Saul“ koja je fokusirana na advokata Sola Gudmena i dešava se pre događanja u seriji „Breaking Bad“, a upravo je objavljena informacija da kreator ova dva TV projekta, Vins Giligen, planira da snimi i dugometražni film o avanturama naših omiljenih likova iz Albukerkija.

Za sada nije poznato o čemu će se raditi u filmu i ko će biti glavni likovi, ali, naravno, to nije sprečilo fanove serije Breaking Bad da počnu da spekulišu. Budući da je umro u poslednjoj epizodi poslednje sezone, teško nam je da poverujemo da ćemo ponovo gledati Voltera Vajta (Brajan Krenston) na ekranu, osim u slučaju da se radnja filma dešava pre toga ili se pojavi u flešbeku.

To ostavlja njegovog partnera Džesija Pinkmena (Aron Pol) kao realnog kandidata za glavnog lika. On je u svom poslednjem pojavljivanju u seriji uspeo da pobegne od svojih kidnapera i sad je na slobodi. Zvuči nam vrlo verovatno da će on biti u centru zbivanja u novom filmu, ali za sad još ništa nije zvanično potvrđeno.

Breaking Bad film ima radni naziv Greenbrier i počeće da se snima od februara naredne godine. Da li će u pitanju biti bioskopski, TV ili Netflix film, možemo samo da nagađamo. Jedno je svakako sigurno, a to je da jedva čekamo da ga pogledamo. 


05-solo-travel-inspired-by-female-movie-characters 3 solo ženska putovanja inspirisana filmom Antifašizam Udarni filmovi za Dan borbe protiv fašizma naslovna Tek pristiglo u bioskope: „Zaspanka za vojnike“ i „Boemska rapsodija“ naslovna Tri serije koje su nam skrenule pažnju ·