the-sopranos-cover
KULTURA · film/TV

Serija „The Sopranos“ je 2007. godine završila svoj televizijski život nakon šest odličnih sezona. Njen kreator Dejvid Čejs dugo godina odbija da odgovori na pitanje da li će biti novih sezona poznate krimi serije ili možda i igrani film.

Danas, više ne moramo da spekulišemo. Scenario za film je već gotov, a upravo je objavljena informacija da će studio New Line Cinema biti zadužen za njegovu produkciju.

Film će se zvati The Many Saints Of Newark i dešavaće se ’60-ih godina prošlog veka. To će biti svojevrsni prednastavak serije u kojem ćemo saznati istoriju kriminalne organizacije porodice Soprano.

U fokusu filma će između ostalog biti i sukobi između Italoamerikanaca i Afroamerikanaca, posebno nakon rasnih nemira u Njuarku 1967. godine. Očekuje se da će omiljeni junaci iz serije kao što su Tonijeva majka Livija, ujak Džunior i saradnici Silvio, Salvatore i Poli biti među likovima. Ipak, za sada još ne postoje zvanične informacije koje ovo potvrđuju.

Dejvid Čejs je napisao scenario zajedno sa Lorensom Konerom. On je takođe i jedan od producenata filma i biće umešan u izbor režisera. Naravno, budući da film još nije počeo da se snima, ne postoje informacije vezane za njegovu bioskopsku premijeru. U svakom slučaju, jedva čekamo da ga pogledamo!

Kuća duhova Helen Miren snimila film u pravoj kući duhova mary-poppins-returns-header-4-cover Povratak Meri Popins: Prvi trejler za nastavak slavnog mjuzikla tomb_raider_SBgr3_cover Filmski mart Nebeskaudica(2) Sećanje na… Nebojša Glogovac (1969-2018) · ·