Zemlja bez zakona
KULTURA · film/TV

Karte za drugi festival britanskog filma “Film and Chips” su u prodaji. British Council organizuje “Film and Chips” u bioskopima Doma omladine Beograda i Arena Cineplex u Novom Sadu od 21. do 24. januara 2016.

Festivalska publika će imati prilike da pogleda 11 premijernih filmova najnovije britanske produkcije i upozna autore koji su svojim radom privukli veliku pažnju na najvažnijim svetskim festivalima u Berlinu, Kanu, Torontu, Veneciji i Londonu. Festival se realizuje u saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu.

Tema festivala „Novi talenti, nove tehnologije“ poziva publiku da se upozna sa mladim autorima i glumcima kojima svetska kritika predviđa blistave karijere, kao i novim tehničkim dostignućima koja neočekivano utiču na način pričanja filmske priče.

Cena ulaznice za sve projekcije je 250 dinara, a mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.

Više informacija o festivalu i kompletan program dostupan je na http://www.britishcouncil.rs/filmandchips


The Night Manager, Fear of the Walking Dead Nove premijere na AMC kanalu: „The Night Manager“ i druga sezona serije „Fear the Walking Dead“ Filmovi 2016 Deset filmova od kojih puno očekujemo u 2016. godini Don Bluth Don Bluth i crtaći koje smo voleli Grimsby Sacha Baron Cohen spašava svet – pogledajte trejler filma „Grimsby“