Lepotica i zver
KULTURA · PLES

Novogodišnje praznike u Beogradu ulepšaće spektakl “Lepotica i Zver na ledu”, koji će se održati od 15. do 17. decembra u Štark Areni!

Trideset učesnika, raskošni kostimi, bravure na ledu vrhunskih klizača prirediće nezaboravan doživljaj u prednovogodišnjoj atmosferi Arene. Posetioci će imati priliku da uživaju u romantičnoj priči punoj magije, dok se Lepotica Bela zaljubljuje u Zver i razbija čaroliju bačenu na začaranog Princa. Lepotica i Zver na ledu je predstava koja će očarati publiku svih uzrasta i koju će podjednako voleti svi ljubitelji dobre muzike, klizanja i spektakularnih akrobacija.

Ulaznice po ceni od 990 dinara mogu se naći na blagajnama Arene, Bilet centra, Eventima kao i putem interneta. Više detalja na ovom linku.

Predstave će se prikazivati u sledećim terminima:

  • Petak, 15.12. od 19:00
  • Subota, 16.12. od 11:30, 15:00 i 18:30
  • Nedelja, 17.12 . od 11:30 i 15:00
Beogradski festival igre Novi vizuelni identitet Beogradskog festivala igre Lepotica i zver na ledu Čuvena bajka: Lepotica i zver na ledu „Hijeronim Boš: Vrt zemaljskih uživanja“ je najnoviji naslov kompanije Mari Šuinar Počinje pretprodaja ulaznica za predstavu „Hijeronim Boš: Vrt zemaljskih uživanja“ Novi sad tango_cover Međunarodni festival „Novi Sad – Tango grad“ ·