coverp
U VAZDUHU · urban flash

Da li vam se ikada dogodilo da ste želeći da napravite duhovit komentar ili izrazite neki stav, a ispali pre smešni nego pametni? Život koji živimo, svet koji nas okružuje prepun je simbola koje ne treba dodatno objašnjavati, a videćete i zašto! Pažljivo pogledajte neke protivrečne, ali i smešne situacije koje su fotografisali i postavili na internet ljudi širom sveta.

U takve primere se ubrajaju: bacanje đubreta na ulicu za vreme trke na Dan planete Zemlje, postavljanje kamere ispred kuće u kojoj je živeo Džordž Orvel, pokretne stepenice ispred ulaza u fitnes studio, majstor koji popravlja sve, ali mu ne radi zvonce i još mnogi drugi.

Kompletna lista ovakvih fotografija se nalazi na ovoj adresi. Kolekcija se konstantno dopunjuje, pa ako vi imate slične slike koje odgovaraju njihovim kriterijumima, slobodno ih okačite.

Trka na Dan planete ZemljeOtvori galeriju
coverrr Šta se krije ispod mekog krzna rainbow-art-installations Umetnost u duginim bojama Partneri Da biste bili srećni na 5 godina menjajte partnera sister-friendship_cover 7 znakova da vam je sestra najbolji prijatelj · · · · ·