09
PULS GRADA · shopping

Ovog marta Šoping centar Kragujevac Plaza je centar prolećnih dešavanja!
Sezona sjajne kupovine i zabave otvara se vikendom posvećenim proslavi Dana žena. 8. i 9. marta. U saradnji s Gradskom turističkom organizacijom Kragujevac, organizuje se dvodnevni „Bazar narodne radinosti”, dok će studenti medicine iz Kragujevca 8. mart posvetiti važnosti očuvanja reproduktivnog zdravlja žena kroz aktivaciju „Pink roses”. U nedelju, 10. marta, od 19h sve dame će imati priliku da uživaju u predstavljanju novih kolekcija zakupaca u okviru modne revije koju organizuje agencija AP Models.

Prolećni ritam nastavlja se uz dolazak novih brendova, novih kolekcija i brojnih aktivacija!

Osim omiljenih brendova iz Šoping centra Kragujevac Plaza koji za sve posetioce pripremaju modne trendove u kojima ćemo uživati u predstojećoj sezoni, stižu i novi zakupci koji će predstaviti svoju ponudu Kragujevčanima i posetiocima iz okoline. Galileo, Pompea, N Fashion i DM otvoriće svoja vrata za sve zainteresovane i obezbediti nezaboravno šoping iskustvo!

U susret buđenju prirode, 21. marta, svi mališani će imati priliku da naprave svoj „ekološki” kostim i predstave svoje kreacije na Prolećnom maskenbalu koji već tradicionalno organizuje Centar za ekološki i održivi razvoj.

I to nije sve! Dolazak proleća proslaviće se prvog vikenda, 23. i 24. marta, na velikoj rođendanskoj proslavi Kragujevac Plaza centra. Sjajni popusti, nezaboravne aktivacije za najmlađe i specijalni muzički gosti samo su deo odličnog provoda koji očekuje sve posetioce.

Pripremite se da ovog proleća budete deo nezaboravnog modnog i zabavnog putovanja Šoping centra Kragujevac Plaza!

ŠOPING I ZABAVA UVEK BLIZU VAS!


BeFunky-collage (1) MANGO kampanja za sezonu proleće/leto 19 ističe značaj kulture za zajednicu Camper_SS19_Campaign_Courb Camper kampanja za sezonu proleće/leto 2019 page-cover-prevara Evo kako nas sve brendovi obmanjuju pakovanjima BeFunky-collage (2) Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč „žena” · · · ·