American Express kartica_fotografija
U VAZDUHU · promo

Da li će ovoj zimi doći kraj.., jedno je od najčešćih pitanja koje ovih dana prolazi kroz glavu svakom od nas. Željni sunca, toplog vazduha, laganije garderobe i prijatnog boravka napolju, svaku vremensku prognozu iščekujemo puni nade. Na sreću, proleće samo što nije zakucalo na vrata, a sa njim i pitanje gde otputovati? Vaš verni saputnik na svakoj destinaciji svakako je American Express kreditna kartica koju možete koristiti u zemlji i inostranstvu, i plaćati na do 12 rata bez kamate, na više od 6.000 prodajnih mesta u zemlji.

Sa ovom karticom, ne samo da imate mogućnost da uplatite turističke aranžmane unapred, već možete da plaćate troškove i na licu mesta, tokom samog putovanja, a povoda je mnogo – prvo Uskrs, pa Prvi maj i začas dođe vreme da se iskoristi par dana starog godišnjeg odmora! Kako biste se na putovanju osećali bezbedno, uz American Express Gold i American Express Green karticu na poklon dobijate karticu putnog zdravstvenog osiguranja za ceo svet.

Ukoliko još uvek nemate American Express, za vas imamo sjajnu vest – ako podnesete zahtev za ovu karticu do 31. marta 2017. godine, očekuje vas Bonus dobrodošlice na kartici za ukupnu potrošnju napravljenu na bilo kom prodajnom mestu u zemlji, prilikom kupovine interneta ili podizanja gotovine na bankomatu do kraja aprila i to u iznosu do 2.000 dinara, u zavisnosti od potrošnje. Ovaj znak pažnje od strane Banca Intesa, jedine banke na tržištu koja vam omogućava korišćenje American Express kreditnih kartica, možete iskoristiti na pripremu za putovanje, a da li će to biti za planinu, more ili neku evropsku metropolu – neka to bude stvar vaše odluke.

Ono što je najvažnije, jeste da ste sa svojim najmilijima, na mestu po vašem izboru – u vašem svetu mogućeg.

slika2 Case Study Show – Takmičenje u rešavanju studije slučaja NIKE AIR JORDAN V_3 Air Jordan V „Take Flight“ model stiže u „Tike shop“ #selfieless_Kolaz4_cover Humanitarna inicijativa: Budimo #selfieless Nectar NECTAR: Najbolji brend u Srbiji po glasovima potrošača · · · ·