In Transit
U VAZDUHU · urban flash

Kako ćete bolje zapamtiti neki trenutak – tako što ćete snimiti fotografiju ili ćete nacrtati crtež? Cherngzhi Lian misli da je crtež pravi odgovor, ali kako bi potvrdio njegovu verodostojnost, nakon završetka crtanja on uvek snimi i fotografiju.

Od putnika u metrou, vozu i avionu, prolaznika na ulici, ljudi koji sede po kafićima i restoranima, koji su subjekti Lianovih crteža, ovaj umetnik nam dopušta da uživamo u njegovoj svakodnevici i povremenim putovanjima. Trenutno, ovaj profesor filmskih studija na Ngee Ann Polytechnic univerzitetu u Singapuru privodi kraju knjigu „In Transit“, koja će predstavljati kompilaciju najboljih crteža.

„Putujem kako bi se distancirao od nervoze koju mi zadaje moje poznato okruženje. Nove sredine i kulture omogućavaju mi da se na trenutak izgubim i uživam. Ne odvajam se od sveske za crtanje na putovanjima, crtanjem uspevam da se prebacim na drugo mesto i zabeležim moja iskustva,“ kaže Lian.

Zavirite u beležnicu ovog umetnika:

Cherngzhi Lian „In Transit“Otvori galeriju
Bold Bakery Uvredite neprijatelja tortom 41ab5835ab66fd5951e2275490fd12ed 10 neverovatnih građevina koje su preživele katastrofe disney-cartoons-inserted-into-real-life-2 Život je film – poznate scene umetnute u realnost Sneg i led Prelepe skulpture od snega i leda