student-id-feat-bigcover
U VAZDUHU · urban flash

Stigli ste do poslednjeg razreda srednje škole i trenutak kada ćete maturirati i zauvek završiti ovu etapu vašeg života je sve bliži. Zašto ne bi iskoristili poslednje zajedničke momente sa vašim prijateljima da se što više zabavite.

Upravo ovo su imali na umu učenici jedne srednje škole u Mičigenu kada su na početku nove školske godine odlučili da na slikanje za svoje školske lične karte dođu obučeni u kostime poznatih likova iz popularne kulture.

Ono što je počelo kao šala nekolicine školaraca, preraslo je u međuvremenu u pravu tradiciju. I ove godine, učenici nisu razočarali svojim izborom kostima. Jedan momak je zabavio svoje drugove iz razreda tako što se maskirao u američkog predsednika Donalda Trampa, drugi je na slici za ličnu kartu ispao identično kao Kevin iz filma Sam u kući, dok je tinejdžerka obučena kao Hermiona Grejndžer zasigurno impresionirala sve fanove Hari Poter filmske sage u školi.

U našoj galeriji možete videti kako to izgleda. Čija imitacija vam se najviše dopada?

Učenici kao ikone pop kulture na školskim ličnim kartamaOtvori galeriju

pagecoverlogo Logotipi poznatih brendova kao oružje silhouette-1632912_960_720cover Zaboravljanje nas čini pametnijim rekordicover 10 bizarnih svetskih rekorda Snežana Zabavne ilustracije: Diznijeve princeze kao hipsterke · ·