Portreti ukrštenih poznatih lica
U VAZDUHU · urban flash

Foto-montaža je uvek zgodan način da se ljudi našale sa onim što vole. Kako se nedavno na Instagramu pojavio zanimljiv profil koji je u sebi udružio i kolaž i foto-montažu ali i lica poznatih glumaca i holivudskih lepotica, bilo bi teško ne primetiti tu vrstu sitne i svakodnevne internet zabave.

Kako se broj pratilaca na profilu Gesichtermix svakodnevno povećavao postalo je prilično jasno da se pred našim očima razvija još jedna internet senzacija, istina, kratkog daha, ali ona koja će pomutiti slavu svim ostalim.

Ako vas zanima kako bi kojim slučajem izgledalo dete koje bi od genetskog materijala napravili, recimo, Silvester Stalone i Arnold Schwarzenegger ne morate više da maštate, zahvaljujući ukrštanju fotografija dvojice slavnih glumaca, naravno uz pomoć adekvatnog programa, možemo da vidimo sve o čemu smo do sada uz smešak samo maštali.

Prema objašnjenjima samog tvorca ovih zanimljivih foto-montaža, važno je da fizionomija i oblik lica dvojice ili dve u odabranom paru bude dosta slična.

Digitalni umetnik Gesichtermix zahvaljujući specijalnom Photoshopu kombinuje lica poznatih ličnosti, a u našoj galeriji moći ćete da vidite kako izgledaju zanimljivi hibridni portreti glumaca i pevača čija ste lica videli toliko puta do sad.

Arnold Schwarzenegger i Sylvester StalloneOtvori galeriju
Iskreni plakati Oskar 2016: Filmski posteri koji sve otkrivaju Mačak Manny Manny: Mačak koji pravi bolje selfije od čoveka Formula 1 F1 na snegu blue monday Blue Monday: 18. januar je najdepresivniji dan u godini · · · ·