Krokodil
PULS GRADA · aktuelno

U briselskom hotelu Hôtel de la Poste Udruženje KROKODIL proglašeno je za dobitnika prestižne Evropske nagrade za komunikacije 2016. Nagradu je primila Milena Berić predstavnik sektora komunikacija Udruženja KROKODIL. Udruženje KROKODIL apliciralo je za ovu prestižnu nagradu sa strategijom komunikacija za festival KROKODIL 2015 i prva je organizacija-dobitnik Evropske nagrade za komunikacije u kategoriji NVO/Udruženja.

Za nagradu su se u užem izboru takmičili i projekti “Gradovi žele dobrodošlicu izbeglicama” (Cities welcome refugees) organizacije Eurocities te Crveni krst Flandrije (Rode Kruis Vlaanderen) kao treća nominovana organizacija u istoj kategoriji. U kategoriji “Kompanija” Evropsku nagradu za komunikacije osvojio je tim komunikacija iz holandske kompanije DSM a nagradu za mladog komunikatora godine ispod 30 godina osvojila je Jelena Vasilev iz ERSTE Bank Srbija za projekat superste.net.

S više od 2200 članova iz 42 zemlje Evropska asocijacija direktora komunikacija koja dodeljuje ovu nagradu vodeća je evropska mreža predstavnika sektora komunikacija. Evropska nagrada za komunikacije dodeljuje se već desetu godinu zaredom u okviru Evropskog samita za komunikacije koji predstavlja najveće okupljanje ove vrste u Evropi i spaja hiljade vodećih ličnosti iz sveta odnosa s javnošću i korporativnih komunikacija u Briselu s ciljem umrežavanja i razmene ideja o najmodernijim strategijama i alatima koji se koriste u savremenim komunikacijama.

“Za Udruženje KROKODIL ova nagrada znači mnogo. Ona predstavlja prvu značajnu potvrdu profesionalnog rada svih članova našeg tima i prepoznavanje najboljih, najmodernijih strategija koje primenjujemo. Još je značajnije to što je ovo priznanje došlo od najvećih stručnjaka u ovoj oblasti. Ovakvom prepoznatljivošću ne samo da smo potvrdili da ne zaostajemo za najboljim svetskim praksama već smo i omogućili širu vidljivost i kredibilitet Udruženja KROKODIL na evropskom ali i globalnom nivou. S tim u vezi nadamo se da će nam ova nagrada otvoriti vrata ka novim partnerstvima, a samim tim i dalji rast baziran na stalnom usavršavanju i primeni znanja”, rekla je Milena Berić predstavnik Udruženja KROKODIL nakon uručenja nagrade u Briselu.

Automatski nacrt Kada etiketirate nekoga ubijate osobu u njemu Beogradski Noćni Market Beogradski Noćni Market #2 CineStar 4D bioskop u Novom Sadu Blitz CineStar: Prvi 4DX filmski format stiže u Srbiju Manda Najlepše i od srca hvala: Milorad Mandić Manda (1961 – 2016) · · ·