2018. Palm Springs UGG
PULS GRADA · shopping

Brend otkriva novu kampanju sa osvežavajuće stvarnim likovima u „glavnim ulogama“. Treća po redu kampanja za UGG Collective – proleće/leto 2018. u fokusu ima raznoliku grupu pojedinaca koji kreiraju svoj životni put, imaju dosta toga zanimljivog da poruče o životu u Kaliforniji i koje povezuju zajedničke vrednosti. Ove sezone, brend nastavlja svoju priču kroz najnoviju podelu članova UGG Collective.

The UGG Collective se sastoji od običnih ljudi koji su provokativni, progresivni, slobodni, senzualni, optimisti i topli. Među njima je i ove sezone pank bend iz okruga Orange County, poznati muralista iz Los Anđelesa, studenti sa Univerziteta Santa Barbara, modni fotograf, priznati vloger i multitalentovani stanovnici Kalifornije.

Evo ko se sve našao u novoj UGG Collective kampanji: Frankie Horn završava studije filma i medija, a slobodno vreme troši na pisanje, čitanje moderne književnosti. Gabrielle La Cascio je student i umetnik koji uživa u stvaranju umetnosti u mnogim medijima što je oblik iskrenog samoizražavanja. Daniel Hivner je skejtborder, surfer i snouborder koji uživa u slobodi i uzbuđenjima koje život donosi. Haden McKenna je skejtborder na čiji stil je uticao osnivač sporta i njegov legendarni Z-boy otac. Valerie von Sobel je umetnica, glumica i filantrop koja je radila zajedno sa nekim od najlepših filmskih zvezda u Holivudu. Uz pomoć sopstvene humanitarne organizacije, Andre Sobel River of Life Foundation, Valerie teži da pomogne samohranim roditeljima dece koja su smrtno bolesna. Cheyenne Keuben je student i putnik koji je inspirisan snagom prirode i strastven u borbi protiv globalnog zagrevanja. Kent Twitchell je umetnik iz Los Anđelesa koji je poznat po svojim realnim muralnim portretima.

Zackery Michael je fotograf koji živi život ispunjen avanturama sa svojom devojkom Lolom. Često fotografiše svoj život i prijatelje dok putuje Kalifornijom. Lola McDonnel je slobodan duh koga divlje srce vodi u mnoge suncem okupane avanture širom sveta. Fletcher Shears je bubnjar benda The Garden i opisuje svoj stil performansa nalik noćnoj mori, ali ipak čudno atraktivan. Wyatt Shears je bas i vokal istog benda i poredi svoj performativan stil sa intenzivnim oblakom koji emituje eksplozivne filozofske munje. Ari Fitz je modni bloger, kreativni direktor i priznati vloger, čija web serija inspiriše nekonvencionalnim pristupom prema modi i lepoti. Ayden je vesela sedmogodišnjakinja koja voli da sluša R&B, igra video igre i provodi vreme sa svojom porodicom.

Ove sezone, kampanja je snimljena na tri različite lokacije u Kaliforniji – obroncima Walker kanjona, Torrey Pines i Lowe House u Palm Springsu.

Nine West - Beosport Nine West: Najnovija kolekcija obuće i aksesoara u prodaji TC Stadion Šoping centar Stadion slavi 5. rođendan! Ana Ljubinković haljine Probudite maštu i osvojite haljinu Ane Ljubinković Škrabac Škrabac: Dizajnirano s posebnom pažnjom · · ·