Dekorativne lampe Christian Lacroix
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Modna kuća Christian Lacroix nedavno je rešila da poveže svoj odsek za uređenje doma sa stručnjacima za kreiranje rasvete u kompaniji Forestier. Kao rezultat ove zanimljive saradnje nastala je kolekcija lampi, koje su ukrašene grafičkim printovima tropskog cveća isprepletenog papratima.

Modna kuća Christian Lacroix novim proizvodima koji mogu biti postavljeni na nekoliko različitih mesta u domu, donosi svetlost i mir. Dizajnirane tako da prostor u kojem se nalaze čine bližem prirodi, ove lampe mogu stajati na stolu, visiti sa plafona ili se fiksirati na zid.

Prefinjenost i doza glamura su reči kojima dve kompanije, udružene, opisuju njihov zajednički proizvod. Veoma su zadovoljni onim što su postigli, pa ne bi trebalo da nas iznenadi ukoliko Christian Lacroix i Forestier odluče da svoju saradnju prošire i nekakvim drugim ili drugačijim elementima za dom.

Za sve one koji vole cveće ali nisu naročito vični u bavljenju njime, možda bi neka od lampi iz nove CL kolekcije mogla da popravi celokupan utisak u vašem domu!

Lacroix lampe sa cvetnim motivima Otvori galeriju
Građevine koje čuvaju staro drveće Građevine koje čuvaju staro drveće Popijte kafu u Breaking Bad kafiću Popijte kafu u Breaking Bad kafiću Seascape Seascape plutajuće vile: Lukuzni život na moru cover Kancelarije u prirodi · · ·