pineapple-bowl-recipes_cover
PULS GRADA · gastro

Ako ste tražili način da unapredite vašu prezentaciju hrane, probajte novi trend služenja obroka u svojevrsnim „činijama“ od ananasa.

Jedinstveno posuđe napravljeno od ananasa će učiniti od vaših obroka prava mala remek-dela. Ono se pravi na prilično jednostavan način. Sve što treba da uradite jeste da isečete ananas na pola po dužini i izbacite jestivi deo nožem i kašikom. Nakon toga, izdubljenu površinu ove voćke možete koristiti kao posudu za sve vaše omiljene obroke, od voćnih salata i salsa sosova, pa do rižota i prženog mesa. Posebno su popularni osvežavajući smuti napici, za koje je ananas kao stvoren.

Pogledajte u našoj galeriji koje sve obroke ljudi služe u ananasu. Nadamo se da će vas fotografije inspirisati da i vi iznenadite svoje goste ovim interesantnim načinom prezentacije hrane.

Smuti od banane i ananasaOtvori galeriju
mali iv homemade company sladoled (4)_cover1 Home Made Company: Sladoledi za ovo leto donutscover1 Krofne sa slodoledom kao savršeni letnji desert Jonas I Wiliam (1)_cover Skandinavska priča: Hrana s krova Pizza Bar Vračar Pizza Bar Vračar: Letnja bašta, letnji meni · ·