page-cover
PULS GRADA · moda

U prestonici Zemlje izlazećeg sunca ne postoje pravila kada je u pitanju moda. Aktuelni svetski trendovi ne igraju praktično nikakvu ulogu i ne morate da budete iz industrije mode da biste nosili najkreativnije kombinacije na ulicama Tokija.

Profil pod imenom Tokyo Fashion na društvenoj mreži Tumblr to savršeno dokumentuje još od 2010. Na ovoj stranici možete videti kako se mladi i stari stanovnici Tokija prosto utrkuju da pokažu svoj originalni stil oblačenja. Primetićete lolita i steampunk estetiku, futurističku garderobu u stilu Ziggyija Stardusta, a ne sme se zaboraviti ni odeća koja se oslanja na tradiciju Japana. Ono što je zajedničko za sve je preterivanje.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju neki od primera popularne Harajuku mode, nazvanoj po istoimenoj četvrti Tokija gde se najčešće mogu videti ljudi obučeni u ovakve šarolike kombinacije.

Ulična moda TokijaOtvori galeriju
page-cover-bafta Najbolje sa crvenog tepiha BAFTA nagrada BeFunky-collage (12) Moda ’70-ih je ponovo u trendu naslovna Modne piste: Ko nosi visoke štikle, nisko pada BeFunky-collage (2) Stajlinzi poznatih dama koje ćemo rado kopirati ovog proleća · · · ·