Madonna
KULTURA · fotografija

Fotografije uličnog stila se mogu učiniti kao novi čudni internet fenomen podstaknut rastom popularnosti modnih blogova i Instagrama. Međutim, gledajući unazad videćemo da je poznata fotografkinja Amy Arbus radila istu stvar za časopis The Village Voice ’80-ih, zabaleživši i stil nekih od najpoznatijih muzičara tog vremena kao što su Madonna i grupa The Clash.

Kao ćerka legendarne fotografkinje Diane Arbus, Amy je od malih nogu bila u prilici da uči od najboljih. Njene slike prikazuju Njujoršku supkulturu na svom vrhuncu početkom ’80-ih, kada je čak i svakodnevna aktivnost kao odlazak u prodavnicu mogla poslužiti za „šetanje“ novog autentičnog uličnog stila.

Pogledajte radove ove sjajne fotografkinje u našoj galeriji i iskoristite ih kao inspiraciju za vaš sopstveni stil odevanja.

Ulični stil u Nujorku '80-ihOtvori galeriju
Self in a Jackson Pollock painting. Tamara Viskovic Fotografija: Analogno vs. digitalno Dennis Hopper Dennis Hopper: Fotografije koje prikazuju novu stranu poznatog glumca Putovanje teretnim vozom Petogodišnji put tovarnim vozom Izložba "Beo Šik" Beo Chic / Beo Šik – Izložba povodom šestog rođendana Kc Grad · · ·