page-cover
KULTURA · art

Nataša Farnsvort je samouka umetnica koja je počela da crta i slika još kada je bila tinejdžerka. Nakon što je igrom slučaja bila suspendovana iz svoje srednje škole na neko vreme, ona je počela da razmišlja o svojoj budućnosti i čime želi da se bavi. Izbor je pao na umetnost.

Naredne dve godine je vredno izučavala tehnike slikanja da bi danas već mogla lepo da živi od svog zanata. Njena specijalnost su 3D ilustracije. Kada ih ne pravi za svoje klijente, ona ih u trenucima opuštanja slika na leđima svoje devojke. Blizu 20.000 pratilaca na Instagramu je dokaz da ona nije jedina koja uživa u ovim slikama. U našoj galeriji možete videti mnoge primere koji pokazuju kako Nataša koristi leđa svoje devojke kao slikarsko platno. Ako vam se dopada kako to izgleda, na ovom veb-sajtu možete pogledati još mnoga dela ove umetnice u istom stilu.

Otvori galeriju
Naslovna fotografija - autoportreti Fride Kalo i Vinsenta van Goga (foto unifatea.com.br, wikimedia.org) Moć autoportreta: Kako je 10 poznatih umetnika predstavilo sebe? Instalacija KORACI 02 Poznata instalacija „Koraci”, italijanskog umetnika Alfreda Pirija, u Jugoslovenskoj kinoteci Samostalna izložba Distruktura Izložba umetničkog para diSTRUKTURA u Salonu Muzeja savremene umetnosti U10 Danilo Stojanovic Izložba „Be careful what you wish for“ u Umetničkom prostoru U10 ·