Ukusi i mirisi detinjstva
fotografija

Michael Massaia je fotograf i stvara radove koji sa mnogo nostalgije govore o detinjstvu, ipak, nemojte da pomislite da vas njegove fotografije neće uznemiriti . jer ima li iček setnijeg, složenijeg i potresnijeg od slika iz detinjstva… Ne brinite neće vas Massaia podsetiti na neko traumatično iskustvo iz detinjstva, ali na razliveni sladoled koji je bućnuo sa štapića – hoće, i to vrlo rado!

Njegove fotografije od samog početka prikazivanja naišle su na veliko odobravanje i interesovanje, jer svi prepoznaju trenutak iz detinjstva kada su preslatki junaci crtanih filmova, koji su pretvoreni u ukusnu letnju poslasticu, na vrelom suncu počeli da se krive i otapaju. Umetnik je pokušao da prikaže koliko jezivih trenutaka ima u iskustvu svakog deteta, pa čak i u ovako jednostavnim dnevnim događajima. Priznajte da i vi na ovim fotografijama rastopljenog sladoleda vidite neprijatne čudovišne izraze i grimase, ili neobične slike dalekog svemira, što je, složićete se, za neko dete potpuno uznemiravajuće!

Duško Dugouško sladoledOtvori galeriju
Nove/stare fotografije Nove fotografije na stari način Sony World Photograhy Awards Ko su pobednici takmičenja „Sony World Photography Awards“ 2015 Nova uloga u životu Čari roditeljstva: Prvi dan u novoj ulozi Kako se u svetu slavi Uskrs Kako se Uskrs slavi u svetu · · ·