12okokitchen-12-5a1fb44cdc36e__700
PULS GRADA · gastro

Smatramo da naše bake i majke prave najukusnije pite i sitne kolače, ali zaustavite se na trenutak i pogledajte remek-dela koje Loren Ko, domaćica iz Sijetla, sprema.

Sa ovom damom očigledno nema šale, jer ona nije obična poslastičarka. Njene ruke imaju magične moći, a njeni kolači i pite više liče na mala umetnička dela, nego na nešto što treba smazati iz tanjira…

Tek nešto više od godinu dana Loren Ko pravi pite, ali ukoliko pokušate da otkrijete šta to izlazi iz njene rerne, nećete uspeti.

Dezerti koje pravi, toliko dobro izgledaju da ne možete da zamsilite da ćete da ih sečete. Svoje kulinarske avanture deli na Instagramu, a profil joj je u poslednje vreme eksplodirao i sada je prati više od 68.000 ljudi. Pogledajte neka od umetničkih dela koje su nastala u rerni.

Umetnička dela koja se jeduOtvori galeriju
Slika 1cover Drugačije beogradske pekare shutterstock_666882877cover Burek: Lični potpis svakog pekara AndrejNihiL-9624 Endorfin: Gastro-pab koji donosi radost ukusa Processed with VSCOcam with a5 preset Ćurosi: Ukusni španski štapići · ·