Donald Trump umetnost
U VAZDUHU · urban flash

Predsednički izbori u SAD-u još uvek su daleko, ali trka je sve napetija, a u tome čak i umetnost bilo nastavljači klasičnih škola slikarstva ili oni nešto moderniji imaju svoje zapaženo mesto.

Ko još ne zna za Donalda Trumpa, ili bolje da pitamo – ko još nije u poslednjih par meseci video makar jednu vest na stranim portalima koja na ovaj ili onaj način prikazuje Trumpa kao beslovesnog tipa?

On je taj koji veruje da je dostojan predsedničke fotelje, a u ona druga i već kompromitovana verovanja od rasizma pa nadalje da i ne ulazimo, ali očito da njegovi potencijalni glasači znaju koliko vredi umetnost, bilo koje vrste uz preferiranje onih ikoničkih, koje se, po potrebi mogu i celivati.

U galeriji ćete videti kako stoji odnos između onih umetničkih radova koji ga poštuju i onih koji ga ruše. Činjenica je da je nedavno njegov protivnik Marco Rubio odustao od dalje trke za predsednikovanje, a njujorški milijarder zna koga da podmaže, tako da se ulje na platnu sija kao zlato! Sa druge strane ima i onih umetnika koji su gadljivi na žuto, od zlatnog zuba do sveže feniranih uvojaka…

Alex Krasky je naslikao i portret Donalda Trumpa i njegove žene MelanieOtvori galeriju
Čišćenje kuće Da vam kuća uvek blista Simpatični crteži o trudnoći Zabavni crteži koji prikazuju kako trudnoća stvarno izgleda Sa starih fotografija Zašto se na starim svadbenim fotografijama niko ne smeje 10 situacija u kojima se srećni parovi razumeju bez reči 10 situacija u kojima se srećni parovi razumeju bez reči · ·