pagecover
KULTURA · art

I dok većina pripadnika likovne umetnosti svoja remek dela slika na platnu, italijanski umetnik Gvido Danijel je odlučio da svoje ideje predstavi na ljudskim rukama. Kombinovanjem različitih položaja ruku modela i svoje veštine slikanja, on je uspeo da na ovim delovima tela stvori fascinantne prikaze ljudi, životinja i najrazličitijih predmeta.

Slikanje jedne životinje na rukama može da traje od 3 do 4 sata. Za Danijela, ipak, najteži deo svega je svakodnevno gledanje pranja svojih slika i njihov konačan nestanak. Iz njegovog velikog opusa, izabrali smo radove koji su posvećeni marketinškim kampanjama poznatih svetskih brendova kao što su McDonald’s i Nissan. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju njegova kreativna rešenja za reklame ovih kompanija. Više informacija o Gvidu Danijelu možete pronaći na njegovom zvaničnom veb-sajtu.

autor: Gvido DanijelOtvori galeriju
5GL Izložba Bojane Baltrop „Veliki lanac postojanja“ AndrejNihiL-9730 Izložba Vuka Ćuka pod nazivom „Impossible Perspectives“ pagecover Magija nadrealnih kombinacija fotografija hosaka-8_cover Neverovatne skulpture od peska · · ·