šibice
KULTURA · art

Na korak smo od praznika, razmišljate li da pošaljete čestitku nekom? Ili ćete poslati sms ili preko Fejsbuka čestitati Novu godinu? Verovatno ovo drugo, čini se da je vreme čestitki prošlo.

Sećate li se kako su se nekada čestitke čuvale na posebnom mestu, kako su se i kupovale i jedan dan se izdvajao za njihovo pisanje i slanje? I sigurno možete da prizovete onaj osećaj sreće kada dobijete čestitku. U Vijetnamu i dalje veruju da ovaj, za većinu old school način ostajanja u kontaktu ima svog šarma. Te u vijetnamskoj virtuelnoj prodavnici možete naći fantastične čestitke, ne samo praznične, koje su izrađene od kutija šibica. Moguće je da ste čuli za njih, oni se zovu shop3xu. Kreativno,i veoma posebno. Proverite u galeriji kakvih sve kutija šibica u kojima je umetnost ima, i razmislite, možda ove godine nekom ipak da pošaljete čestitku?

shop3xuOtvori galeriju

Tanja Bogdanic cover Dve izložbe u Domu omladine Beograda 03_Klaus.Rinke_(c)_Klaus.Rinke cover Izložba „Klaus Rinke: Foto-dokumentacija“ u galeriji Menjačnica Ivan_Jeremic_a Izložbe „O poroznosti“ i „Negativ“ u Umetničkom prostoru U10 Berlin Najbolji murali u Berlinu ·