cf
PULS GRADA · aktuelno

Na listi poznatih koji su napustili ovaj svet u 2016. godini našla se i čuvena Carrie Fisher, princeza Leja iz serijala „Star Wars“. Preminula je u 60 godini života, i pridružila se takozvanom Klubu 2016, tj. klubu onih koji su umli u ovoj godini. Glumica je pretrpela srčani udar na letu od Londona do Los Anđelesa. 

Carrie Fisher je ćerka  glumice Debbie Reynolds i pevača Eddija Fishera koja se proslavila ulogom princeze Leje. I to je uloga po kojoj je najpoznatija. Glumila je i u filmovima Shampoo, The Blues Brothers, i When Harry Met Sally.
Ove godine je objavila knjigu The Princess Diarist gde opisuje sve vezano za svoju ulogu u  Star Wars ali i vezu sa kolegom glumcem Harrisonom Fordom.
Glumica je oduvek bila otvorena kada je u pitanju priča o njenoj borbi sa bolestima zavisnosti i njenom bipoloarnom poremećaju, a i uvek je otvoreno pričala o svojim ljubavnim vezama.
Njena smrt je, što je i očekivano, izazvala izlive tuge na društvenim mrežama.


GM Umro je George Michael i ostavio pesme koje su večne Božić (foto: Sean Gallup/Getty Images) Vi i ekonomija na ti: Sniženje ili prevara Polovi i transrodnost (Izvor: www.zena.cz) Nema više muško i žensko, ali nema ni intelekta Električni orgazam: Obavezna lekcija iz pop kulture Električni orgazam: Obavezna lekcija iz pop kulture ·