Farmerke Džoni Dar
PULS GRADA · moda

Na nedavno odrzanoj Nedelji mode u Njujorku, predstavljena je jedinstvena kolekcija farmerki koju su donirale poznate ličnosti u okviru projekta „Farmerke za izbeglice“, a koje je potom oslikao modni kreator i umetnik Džoni Dar. Ovaj globalni projekat zamisao je upravo Džonija Dara kojem se priključilo više od 100 poznatih ličnosti iz sveta filma, mode, umetnosti i muzike, među kojima su: Rajan Gosling, Viktorija Bekam, Danijel Radklif, Ser Elton Džon, Ana Vintur, Klaudija Šifer, Dani Minog, Ema Votson, Eva Longorija, Florens Velč, Heder Grejam, Kejt Mos, Lili Alen, Pink, Rejčel Makadams i Šeron Stoun, sa ciljem pružanja pomoći izbeglicama širom sveta.

Darova modna revija obeležila je početak njujorške Nedelje mode i omogućila prisutnima da među prvima uživo vide ovu unikatnu kolekciju, a akcenat je bio na aktuelnim modnim detaljima kao što su crvena i zlatno-roze zmijska koza, crna čipka, veliki rajsferšlusi, koža i svila. Cilj revije bio je da se pošalje poruka kroz umetnost, da se napravi pozitivna promena i osnaže ljudi da sarađuju sa zajedničkim ciljem da svet ucine boljim mestom za život.

Ova kolekcija farmerki zvanično je na aukciji na veb-sajtu od 22. jula, a sav prikupljeni prihod otići će organizaciji Međunarodni komitet spasa i pomoći će da se finansiraju inicijative ove organizacije koja svakog dana pomaže milionima izbeglica širom sveta, uključujući i Srbiju.

Projekat „Farmerke za izbeglice“ trajaće do 30. oktobra i biće završen izložbom farmerki u Galeriji „Saci“ u Londonu, kao i gala večerom poslednjeg dana aukcije.


Odela za kućne ljubimce Neka i vaš ljubimac bude u trendu m Najbolje obučeni muzičari svih vremena Crne kombinacije Kako da do kraja godine nosite crno cover Modni dvoboj: Mantil vs pelerina · · ·