Minđuše
PULS GRADA · dizajn

Možda niste osoba koja voli tetovaže, ali smatrate da neki drugi ukras na vašem licu ili telu može da vašem izgledu da onu posebnu čar. Za sve one koji vole pirsing, a naročito ukrašavanje ušne školjke evo nekih sjajnih predloga kako da u minimalističkom stilu vašem izgledu date onaj delić koji mu, možda, nedostaje.

Na internetu danas možete pronaći sjajne ideje kada je vaš izgled u pitanju. Od korisnih ideja za oblačenje ili šminkanje pa sve do toga koji nakit i kako da uparite. Neke žene vole glomazne minđuše, autentične ručne radove koji se teško zaboravljaju, ali ima i onih koje se radije odlučuju za nekoliko malih ali odlično uklopljenih detalja, koji se mogu nositi u svakoj prilici i koji sasvim pristaju vašem karakteru.

Male, ali izuzetno lepeOtvori galeriju
Neobične šolje za kafu Poljubac pre prvog gutljaja kafe Prstenje za ljubitelje životinja Neobičan nakit za ljubitelje životinja Slobodan i Saveta Mašić Izložba: „Velikani grafičkog dizajna: Saveta i Slobodan Mašić“ Torbica inspirisana Big Mac-om Torbica inspirisana Big Mac ambalažom · · ·