VLAD8109-scover
U VAZDUHU · promo

Uniqa osiguranje već punih 12 godina ulaže u humanitarne projekte širom Srbije. Početkom ove godine Uniqa je u humanitarne svrhe donirala sredstva u ukupnom iznosu od 1.500.000 dinara.

Među institucijama koje su dobile sredstva su:

- Domovi za nezbrinutu decu i decu sa smetnjama u razvoju „Veternik“, „Duško Radović“ iz Niša – obezbeđena su sredstva za nabavku neophodnih električnih aparata, medicinskih pomagala i opreme,

- Dom za odrasla lica Kulina – obezbeđena su sredstva za nabavku higijenskih sredstava;

- Dečjem selu „Dr. Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice upućena su sredstva za studentske stipendije;

- SOS Dečjem selu u Kraljevu nabavljeni rashladni uređaji.  Organizaciji SOS telefon za žrtve nasilja uplaćena su novčana sredstva neophodna za rad ove organizacije.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo i ove godine u prilici, ne samo da nastavimo tradiciju ulaganja u humanitarne projekte, već i da ovakvim akcijama podignemo svest o problemima u našem društvu. Verujemo da ćemo na ovaj način pomoći  onima koji žive u drugačijim životnim uslovima, koji detinjstvo provode bez roditeljske pažnje ili onih koji su pretrpeli teške životne nedaće. Želimo i da motivišemo druge kompanije da se uključe i pomognu da svim članovima našeg društva“, izjavila je direktorka sektora za marketing i korporativne komunikacije UNIQA osiguranja, Sonja Marić.

I ove godine humanitarnoj akciji pridružili su se i zaposleni u UNIQA osiguranju koji su svojim donacijama u vidu slatkiša i knjiga omogućili da štićenici ovih ustanova započnu novu godinu uz poklone i osmehe. Zajedničkim zalaganjem UNIQA tim skupio je čak 300 kilograma slatkiša koji će biti raspoređeni ustanovama širom Srbije.

Za nepunih 12 godina koliko posluje na tržištu Srbije, Uniqa osiguranje je uložilo više od 85 miliona dinara u projekte korporativno društvene odgovornosti.

Specijalnelimenke-Zajecarskopivo Otvorimo zajedno Narodni muzej! Visa-BDF Visa je postala partner 15. Beogradskog festivala igre Perwoll Care & Refresh 1L 16WL Novo od Perwoll-a: Care&Refresh Slike Kopaonik (43)-cover Sladoled zimi? Apsolutno da · · ·