cover uniqa
U VAZDUHU · promo

Trinaest godina za redom Evropski pokret u Srbiji u saradnji s Balkanskim Fondom za demokratiju i fondacijom Robert Boš nagrađuje 50 najboljih studenata Srbije putovanjem u Evropu. Kako bi, studenti imali priliku da bezbrižno uživaju u zasluženoj nagradi, UNIQA osiguranje im, već nekoliko godina za redom, obezbeđuje besplatno putno osiguranje za vreme njihovog boravka u inostranstvu.

UNIQA osiguranje, za nepunih 11 godina koliko posluje na tržištu Srbije, prepoznata je kao kompanija koja kontinuirano ulaže u projekte koje podržavaju edukaciju i razvoj mladih Srbije. Ponosni smo što imamo priliku da osiguramo buduće mlade lidere i omogućimo im da ovo putovanje pamte samo po lepim i korisnim iskustvima. Svakako, na ovaj način želimo i da skrenemo pažnju na važnost i korisnost osiguranja, posebno kod mlađe populacije, ali i da pošaljemo snažnu poruku o važnosti podrške najtalentovanijim mladim ljudima“, izjavila je Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.

Konkurs za ovu vrednu nagradu otvoren je do 16. juna, a mogu da se prijave studenti završnih godina koji su ostvarili prosek viši od 8.5. Studenti će svoje putovanje započeti trodnevnim boravkom u Berlinu, dok će nakon toga sami izabrati svoju narednu destinaciju.

Više informacija o samom konkursu možete pročitati na sledećem linku.

Da kupovina bude uživanje_fotografij Banca Intesa: Da kupovina bude uživanje DSC_0820 Otvaranje robne kuće IKEA je 10. avgusta cover stvaramo znanje Odabrano 20 škola kojima će Telekom Srbija pokloniti informatičke kabinete gosti_Foto M Piroski Na pragu drugog veka diplomatskih odnosa Srbije i Švedske · · ·