Sto sa balonima
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Stočić UP Balloon je novi proizvod koji je osmišljen u dizajnerskoj kompaniji Duffy London i predstavlja zaista još neviđen stočić koji umesto klasičnih nogara ima balone. Ipak osnova konstrukcije je zapravo metalna, a vizuelni utisak koji se stvara zahvaljujući balonima samo je „caka“ koja ostavlja vrlo snažan utisak.

Još niste čuli da neki sto lebdi u vazduhu, osim ako tako nešto niste videli kao mađioničarski trik u cirkusu. Stakleni UP Balloon stočić je najbliže nečemu što je verovatno područje bajki, ali je dizajn engleske kompanije učinio da stvarnost obojimo magijom priča za decu. Stočić ima zapravo klasične noge i to mnogo njih, čitav splet, a baloni se proizvode u 3 različite boje – crvena, zlatna i srebrna.

Ukoliko razmišljate da poslovni ili privatni prostor osvežite nečim efektnim i modernim, ukoliko imate velike prostorije a ne želite previše klasičnih komada nameštaja, onda bi ovo bio idealan sto za vas. Duffy London je stari znanac kada je reč o dizajniranju i izradi stolova, ali i drugog nameštaja koji ima specifičan, i veoma inovativan oblik. Neke od njihovih najreprezentativnijih komada možete pogledati i na zvaničnom sajtu, a fotografije ovog stola i sve njegove mogućnosti istražite u našoj galeriji.

Beskrajno zanimljiv stočićOtvori galeriju
Le Jardin de Belgrade Konferencija Belgrade.SCAPES:LAB / I Think BG urban-treehouse-green-arc „Zelena“ zgrada – prirodna oaza usred grada Čuvena knjižara u glavnom gradu Argentine Knjižare koje menjaju perspektivu užitka u čitanju melides_designrulz-00221 Arhitektura za ljude koji vole da žive sami · ·