Zlatna ribica
PULS GRADA · aktuelno

Proteklih dana pisalo se i pričalo o urbanim legendama i mitovima, o tome da li i kada odrastemo verujemo u čuda i neku dobru vilu ili zlatnu ribicu koja će nam doći i ostvariti naše najluđe želje… Da li ste i vi među onima koji veruju? Ako niste, vreme je da ovoga trenutka počnete!

Brend Josh! oživeo je legendu o Zlatnoj ribici i rešio da onima koji veruju pruži mogućnost da ostvare svoje najkreativnije želje. Ako zaista želite da se uverite u to, Zlatna ribica vas čeka na web sajtu gde možeš da pratiš njen život i da ćaskaš sa njom 24/7, a isto tako ćete imate pirliku da je upoznate i otkrijete kakva je. Ako spadate u osobe koje su maštale da je upecaju ne bi li joj rekli svoju želju, taj trenutak se približio! Pratite ovu Zlatnu ribicu i sreća vam se možda osmehne… Kompanija Bambi sa svojim brendom Josh! pokrenula je ovaj nesvakidašnji nagradni konkurs koji će trajati do 25. decembra. Sve što je potrebno je da kupite bilo koji proizvod, unesete BI broj sa fiskalnog računa na JOSH! Viber Public Account na kom vas čeka Zlatna ribica. Ona će vas obavestiti koliko ste osvojili BODOVA za neke od nedeljnih nagrada kao što su: Go Pro, X-Box 360 I FUJI Instax, ali ne zaboravite da svakom novom kupovinom imate pravo da zamislite želju a Zlatna ribica će je saslušati, ma koliko luda ona bila i na kraju konkursa ispuniti 3 najkreativnije želje.

Ti imaš želju, Josh! ima Zlatnu ribicu!

NEDELJNE NAGRADE: 3×5 nedelja dodeljujemo onima koji imaju najviše osvojenih bodova za tu nedelju.

GLAVNA NAGRADA: svakom novom kupovinom, potrošač ima mogućnost da pošalje svoju želju, a 3 najkreativnije biće ostvarene na kraju konkursa.


Visa Touch to Pay Visa transformiše iskustvo javnog prevoza širom sveta Dovoljno je da se provlači Dovoljno je da se provlači! Pariz Disnilend Kada čarolija oživi pred vašim očima Polaznici programa Coca-Cola podrška mladima na trećem krugu radionica Radionice „Coca-Cola podrška mladima“ započinju treći ciklus · · · ·