page-ilustracije
KULTURA · art

Naš svet nije savršen i postoje mnoge stvari koje treba menjati. Kada to kažemo, ne želimo da prebacimo odgovornost na druge za sve što ne valja, budući da niko od nas nije savršen i postoji mnogo toga što bismo mogli da poboljšamo u svom životu pre nego što krenemo da „menjamo svet“.

Ilustratorka po imenu Alena Sofronova je odlučila da na vizuelan način pokaže koji su to problemi modernog sveta. Mnogi od njih, naravno, nisu specifični za naše doba, kao što su na primer ljubomora i sebičnost ljudi, dok su drugi, kao što je na primer zagađenje životne sredine, relativno moderan fenomen. Alena veruje da svako može bar malo da učini svet boljim mestom za život pa je svojim delima htela da skrene pažnju na neke od gorućih problema sa kojima se suočavamo danas i tako ohrabri ljude da počnu da rade na njihovom rešavanju.

U galeriji u nastavku možete videti kako izgledaju ove upečatljive ilustracije koje pokazuju u kakvom svetu živimo.

Ilustracije koje pokazuju u kakvom svetu živimoOtvori galeriju
Artez_CalleDeFuencarral31_Madrid_Spain_04_mini Street Art: Artezov mural u srcu Madrida naslovna Ove umetničke radove Kandinskog treba da znate fptbty Majstorska radionica „Svako može da nauči da crta“ Zorana Goluba DSC04100 Izložba fotografija „Dinarska lepota“ u Galeriji „Karst“ u Muzeju Jovana Cvijića · ·