5a282aaaf914c354018b84cb-750-563
U VAZDUHU · svet

Kada je u pitanju ljubav, multimilijarderi se ne razlikuju puno od nas ostalih. Neki od njih, kao što su Bil Gejts i Džef Bezos su svoje lepše polovine pronašli na poslu. Drugi, kao što je Dejvid Kouk, su upoznali svoju buduću ženu na sastanku na slepo.

Razumno bi bilo pretpostaviti da žene najbogatijih ljudi ne moraju rade budući da mogu da žive više nego udobnim životom od imovine svojih muževa. Ipak, dame koje ćemo vam predstaviti ovom prilikom biraju da budu aktivne. Saznajte ponešto o Melindi Gejts, dr Prisili Čen, Mekenzi Bezos i drugim lepšim polovinama najbogatijih pojedinaca na svetu u nastavku teksta…

Melinda Gejts

Melinda i Bil Gejts su u braku 23 godine. Oni su se upoznali na pikniku koji je organizovala kompanija Mikrosoft za svoje zaposlene. Bil je, kao što svi znate, bio glavnokomandujući ovog tehnološkog giganta, dok je Melinda imala funkciju menadžera projekata. Njih dvoje se danas nalaze na čelu humanitarne fondacije, čiji je godišnji budžet neverovatnih 40,3 milijardi dolara.

Dr Prisila Čen

Dr Prisila Čen je upoznala svog budućeg muža Marka Zakerberga u redu za WC na žurci na Harvardu. Mnogo godina kasnije ona je izjavila da je „štreber u njoj“ bio šokiran činjenicom da je Mark zapostavio učenje za važan ispit kako bi izašao sa njom. Nakon što je završila fakultet, Čen je postala pedijatar, a sada uglavnom svoje vreme posvećuje porodici i radu u filantropskoj organizaciji Čen Zakerberg Inicijativa.

Mekenzi Bezos

Mekenzi Bezos ima diplomu iz engleskog jezika i književnosti univerziteta Prinston. Sa Džefom se prvi put susrela 1992. kada su radili u istom hedž fondu u Njujorku. Već naredne godine su se venčali, a u 1994. su se preselili u Sijetl, gde je njen muž osnovao kompaniju Amazon. Na samom početku braka, Mekenzi je žrtvovala svoje literarne ambicije zarad porodice, ali je u međuvremenu ipak uspela da napiše i objavi dva romana.

Džulija Flešer Kouk

Džulija je bila zaposlena kao asistent jednog modnog dizajnera pre nego što se upoznala sa Dejvidom preko prijatelja. Njihova veza nije imala dobar početak s obzirom na činjenicu da njihov prvi sastanak nije prošao baš najsjajnije. Jedan od suvlasnika konglomerata Kouk Industrije je godinama kasnije priznao da je bio previše napadan u svojim šalama. Nekoliko dana nakon prvog sastanka sa Džulijom, Dejvid je zamalo izgubio život u sudaru dva aviona na pisti LAX aerodroma u Los Anđelesu 1991. godine. Ovaj nemili događaj ih je ponovo spojio. Džulija i Dejvid su se uzeli 1996, a već nekoliko godina pre toga, ona je odlučila da ne nastavi svoju profesionalnu karijeru.

Astrid Menks

Bafet je upoznao Astrid preko svoje bivše žene Suzan Tompson. Njih dve su bile zaposlene u istom restoranu, Astrid kao hostesa, a Suzan kao pevačica. Voren je živeo odvojeno od Suzan još od 1977, ali su ostali u braku do njene smrti 2004. godine. Astrid je zvanično postala njegova žena tek 2006.

naslovna U Francuskoj postoji prava kuća od čokolade Photo by Biju BORO / AFP) U ovom indijskom selu svako ima melodiju umesto imena 4516130-6201903-image-m-34_1537797906755 Hitler i Lenjin na lokalnim izborima u Peruu cover www.youtube.com Kako izgledaju javna kupatila širom sveta · · · ·