collage
PULS GRADA · aktuelno

Izgleda da u Mundijalu ne uživaju samo pripadnici jačeg pola, već i dame. Svi ti zgodni, mišićavi fudbaleri i te kako privlače pažnju lepšeg pola, a posebno su zanimljive, kao i uvek, neženje. Stoga, vam, drage naše, danas skrećemo pažnju na 5 zgodnih dasa koji su još uvek u igri, te pažljivo čitajte redove koji slede. Možda baš vi budete sledeća izabranica nekog od njih.

Među favoritima, ističu se pripadnici različitih nacija, od zavodljivog Francuza, preko egzotičnog Islanđanina, uglađenog Švajcarca i mačo Engleza, pa sve do načitanog Rusa. Koji dasa je na vas ostavio najjači utisak?

Benoa Kostil (30 godina)

Zgodni Francuz, golman kluba Bordo, važi za sjajnog čuvara mreže. Jedan je od najplaćenijih igrača, i dalje je solo igrač, iako iz vanbračne veze ima jednog sina. Voli da pliva, a o svom privatnom životu retko govori. Nedavno je na venčanju svog prijatelja viđen sam.

Birkir Bjarnason (30 godina)

Dugokosi plavušan islandskog nacionalnog tima ima nesvakidašnji nadimak Tor, a na terenu je takođe neustrašiv. Upravo on je na Evropskom prvenstvu 2016. godine protiv reprezentacije Portugala postigao prvi gol u istoriji za svoju reprezentaciju na nekom međunarodnom turniru. Tako je ovaj tim postao prava senzacija na tom šampionatu. Ubrzo je ceo svet saznao za fudbalski potencijal ove male zemlje na dalekom severu. U slobodno vreme uživa u igri sa svojim nećacima i sviranju gitare.

Fabian Šer (26 godina)

Ovaj švajcarski fudbaler, centralni defanzivac kluba Deportivo la Korunja, jedan je od retkih koji se ne bavi samo fudbalom. Fabijan se nije slučajno rodio baš u Švajcarskoj. Naime, on se školovao za bankara. „Ujutru bih odlazio na posao, a nakon toga na trening”, izjavio je Fabijan jednom prilikom. Tada još uvek nije bio siguran da li će ostvariti uspešnu fudbalsku karijeru, međutim otkupljen je za 4 miliona evra. Kada ga pitaju da li žali što je vreme uložio u studije, ovaj odbrambeni igrač odgovara: „Naravno da ne. Štaviše, nije na odmet znati kako raspolagati novcem.” Mi se slažemo, posebno kada je reč o milionima!

Džon Stouns (24 godine)

Odbrambeni igrač Mančester Sitija i engleske reprezentacije, jedan je od najperspektivnijih igrača na ostrvu. Za njegovo angažovanje potrebno je izdvojiti 47, 5 miliona funti. Nakon što su saznali za mogućnost promene kluba, fanovi su opkolili njegovu kuću, tako da je morao da se odseli. U Džonovom privatnom životu, trenutno je mirno nakon burne afere sa dugogodišnjom devojkom Mili. Naime, nakon što je saznala da je njen dečko paralelno u vezi sa drugom devojkom, cela Engleska je brujala samo o tome. Džon je morao da joj ponudi novac kako bi se ta bura stišala, međutim, poverenje se ne kupuje poklonima.

Fjodor Smolov (28 godina)

Ovaj ruski fudbaler član je kluba Krasnodar, i miljenik je ženskih magazina. Iako je bio oženjen i često dovođen u vezu sa brojnim modelima, njegovo srce trenutno ne pripada nikome. Šta biste trebalo da znate o Fjodoru? Voli da čita, posebno Dantea i igra Kaunter Strajk, alergičan je na orahe, a zbog alergijskih reakcija smeta mu kontakt sa životinjama. Nakon prvenstva odmah će se zaputiti u rodni grad, tako da dame, pravac Saratov!

JK ADA Belgrade Cruiser Cup 2018 Areal Vladimir Miladinović PIKI 01_logo Beogradski jedriličarski kup, treći put na Savi! Aleksandar Ruzevic, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija Predstavljena platforma „Coca-Cola mladima“ 1800 Potvrđeno: Snima se nova „Igra prestola“ Roisin Murphy Roisin Murphy stiže na Belgrade Beer Fest · · ·