charlies-angels
PULS GRADA · aktuelno

U četvrtak je zvanično potvrđeno snimanje nove sage o „Čarlijevim anđelima”, pod rediteljskom palicom Elizabet Benks, koja će i glumiti u filmu. Sa nestrpljenjem očekujemo 27. septembar 2019, za kada je zakazana premijera. Ukoliko ste voleli prethodnu verziju iz 2000. godine, u nastavku saznajte kome su poverene uloge glavnih junakinja, te kakva nas iznenađenja očekuju.

Novi Čarlijevi anđeli imaće stari zadatak, pomagaće sveprisutnom Čarliju. Agencija broji sve više timova i agenata, koji rade na rešavanju slučajeva širom sveta. Naravno, u fokusu su 3 agenta iz jednog od timova, koje očekuje veliki poduhvat. Drugi detalji čuvaju se u tajnosti, ali otkrivena su imena glumica koje će zameniti Kameron Dijaz, Dru Barimor i Lusi Lu. Naime, njihovo mesto zauzeće Kristen Stjuart, Naomi Skot i Ela Balinska.

Kristen je poznata široj publici po ulozi u filmu Sumrak, koja joj je donela naklonost tinejdžera i ljubitelja fantastike. Od tada je prošla decenija, te smo se uželeli njenih glavnih uloga na velikom platnu. Sa druge strane, Naomi Skot pamtimo po roli u Moćnim rendžerima, a uskoro ćemo imati priliku da je gledamo u ulozi princeze Jasmin. Ela Balinska igrala je u britanskim televizijskim serijama, tako da je ovo prilika da se probije na svetsko tržište.

Elizabet Benks izjavila je da se raduje početku snimanja, te da ćemo uživati u modernizovanoj priči. Kako se vama dopada glavna postava, i da li mislite da će nova verzija nadmašiti prethodne?

GODZILLA2_INTRO Prvi trejler za film „Godzilla: King of Monsters“ bold-type-1 Zašto je „The Bold Type“ nova najbolja serija o ženskom prijateljstvu aquaman-trailer-breakdown-analysis Džejson Momoa je „Akvamen“ u trejleru za novi superherojski film 749784 Prvi trejler za novi film u produkciji Džej Džej Abramsa · ·