collage
U VAZDUHU · životinje

Dalmatinci su zaista simpatična rasa pasa. Atraktivne šare i vesele prirode za tili čas će vas oraspoložiti i ukrasti vam srce. Zamislite samo dalmatinca koji povrh svog urođenog šarma ima i specijalni zaštitni znak – njušku koja je, ni manje ni više, nego u obliku srca!

Naime, ovaj neobičan beleg na njušci Vilija bio je veoma uočljiv još kada je bio vrlo mali. Njegova vlasnica plašila se da će on izbledeti ili promeniti oblik kako Vili bude rastao, ali to se nije dogodilo. Štaviše, čini se da srce vremenom poprima sve lepši i jasniji oblik. Zahvaljujući ovom ljupkom obeležju, ali i svojoj druželjubivoj prirodi, Vili lako privlači pažnju i stiče naklonost svakog ko ga upozna. A imajući u vidu podatak da je Vili do sada sakupio preko 60 hiljada pratilaca, jasno je da se reč „povučenost” ne dovodi u vezu sa njegovom prirodom. U galeriji pogledajte kako izgleda ovaj šarmantni dasa, a za više fotografija, potražite ga na Instagramu.

Neodoljiva njuškicaOtvori galeriju
Mačka James Bond Ljudi koji biraju Fakultet za poslovne studije verovatno imaju ovog parazita page-papagaji Ljubavna priča jednog papagaja (koja će vas raznežiti) Naslovna fotografija - nemački golub iz Prvog svetskog rata s kamerom za osmatranje terena (foto ifuun.com) Krilati spasioci: Golubovi pismonoše u dva svetska rata page-cover Ovaj pas savršeno imitira Madonu · · ·