Urb-E
PULS GRADA · dizajn · U VAZDUHU · tech/web

Dok se sve više razvija industrija inovativnih i individualnih transportnih vozila, Urb-E tvrdi da je najkompaktniji i najzabavnijih od svih.

Ovo malo vozilo – koje pritom ima i mogućnost rasklapanja – predstavlja jedno od najneobičnije dizajniranih i najzanimljivije osmišljenih elektronskih naprava. Modeli se mogu naći u obliku dvotočkaša ili trotočkaša, ali ono što je najkarakterističnije za Urb-E je svakako njegova kompaktnost i lakoća.

Premda može izgledati pomalo nezgrapno zbog svoje veličine, ovo lično prevozno sredstvo vrlo je zgodno za male razdaljine. Kompanija koja je osmislila Urb-E, Ecological Mobility Solutions Inc, planira da započne Kickstarter kampanju u februaru, a najavljena cena iznosiće između 1000 i 1500 dolara. Ovaj mali električni skuter čini se zaista kao budućnost ekonomičnog saobraćaja koji vodi računa o prirodi.

Casa Calvet Bajka u Barseloni: Manje poznate Gaudijeve građevine Biskoteka Converse Photo Clash Beograd unisex Pikkpack: Unisex cipele neobičnog dizajna đukićpavlović Zagrebački dizajn duo đukićpavlović u Novoj Iskri · · · · · ·