FullSizeRender_cover342
U VAZDUHU · grad

U samom centru Beograda gradi se svojevrstan urbani mini distrikt. Uz Wurst Platz Bar, možda i najbolji rok klub u gradu, otvoren je i Moto Platz – za ljubitelje motocikala. Ovo je prava kreativna radionica za kastomizaciju motora, hidrografiku, farbanje, poliranje, kao i za najosnovnije stvari poput servisa, zamene guma i svetala.

U Moto Platz-u možete kupiti gotov motor ali i potpuno izmeniti izgled svog, ukoliko ga već imate. Možete da birate između već postojećih delova a možete i da naručite ručno pravljene od strane majstora sa kojima sarađuju.

Pored high end motora poput Herley Davidson, Triumph, BMW, Moto Platz jednako kvalitetno i atraktivno sređuje, ulepšava i restaurira i starije motore, bobere, chopere i sl…

Wurst Platz Bar za ovo leto potpuno menja izgled letnje bašte, dok programski koncept ostaje isti. Wurst Platz Bar sastoji se iz dve celine – Heaven i Hell scene. U Heaven-u je mirnija atmosfera u večernjim satima dok se na sceni Hell-a održavaju nastupi uživo. Ovaj bar svakog dana ima muzički program.

Ponedeljkom, u akustičnoj varijanti svira Ivan Radenov, pobednik makedonskog Idola. Utorak je rezervisan za Kate no more akustični duo, i evergreen repertoar, kojima se neretko priključe i kolege koje tu sviraju drugim danima, kao i njihovi prijatelji, i tako naprave veče prijatelja uz jam session na koji su do sada gosti sa oduševljenjem reagovali. Sredom posetioce očekuje dupli program. Na Hell sceni vas od nedavno zabavljaju Filip Pat sa svojim Positive bendom. Vece pop rock nostalgije uz zvuke violine.

Na Heaven sceni svira Dobri Sin Bane, dečko koji je već postao institucija u mnogim kaficima i klubovima u Beogradu, o čemu svedoči i podatak da ima nastupe sedam dana u nedelji.

Četvrtkom bend Džepovi svira najbolji domaći rokenrol od osamdesetih do danas. Petak je dan kada svira bend koji se ne sluša, nego doživljava. Đuskanje bez prestanka uz sjajan Gitarinet Groove System. Jedini sistem koji zaista funkcionise! Subota je već skoro dve godine rezervisana za čvrst zvuk, i Vukašin Brajić sa svojim triom svira domaći i strani rock u tvrdim aranžmanima, i na sebi svojstven način. A nedeljom su svi rock zvezde. Wurst Live Karaoke uz Deadline bend… Svako ko želi, moze da peva neku od pesama sa širokog repertoara ovog benda, i osvoji neku od nagrada koje Wurst Platz Bar dodeljuje svake nedelje, ili da se kroz takmičenje bori za vrednu nagradu koja se dodeljuje na kraju sezone.

Sledeća novina koja vas očekuje kada zađete u ovo Urban Platz sokače je i Tattoo Platz. Samo ime kaže… Novi tattoo salon, koji će se razlikovati od ostalih u gradu po tome što će imati gostovanja stranih tattoo majstora kod kojih ćete moći da uradite tetovažu po svojoj volji.

Ostaje nam samo da kažemo: Dobro došli u Urban Platz!

17861854_994620290669625_9011026463856519917_n_cover Leila obeležava Record Store Day coverdanploca Proslavimo zajedno „Svetski dan vinila“ 8_IMG_7500-5_cover Strogi ali pravični IMG_9367 copy Lacoste otvorio radnju u TC Ušće · · · · · ·