collage
KULTURA · strip

Ukoliko ste devojka malo nižeg ili višeg rasta od proseka, čini vam se kao da se čitav svet urotio protiv vas. Gomila svakodnevnih situacija koje drugim devojkama ne predstavljaju nikakav problem, za vas su pravi izazov! U želji da ovu problematiku prikaže iz jednog komičnog ugla, umetnica Sara Pokok priredila je seriju ilustracija koje vrlo slikovito dočaravaju komične situacije na koje svakodnevno nailaze sitne i visoke devojke.

Sara je umetnica koja se oduvek bavila crtanjem, te je svoj talenat usavršila na koledžu u Mineapolisu 2006. na odseku za umetnost i dizajn, da bi u međuvremenu ostvarila niz uspešnih saradnji sa kompanijama uključujući Cartoon Network, BuzzFeed i druga značajna imena iz sveta animacije i digitalne umetnosti.

U galeriji pogledajte neke od Sarinih kreativnih radova, a za više fotografija skoknite do njenog Instagram profila.

Svakodnevni problemi visokih devojaka... Otvori galeriju
collage Ilustracije koje dokazuju da odlazak na odmor uopšte nije lak collage 15 ilustracija koje dokazuju da se svet nezaustavljivo menja collage Kako bi poznati crtani junaci izgledali u poznim godinama girlfriend-boyfriend-dog-sitter-comics-akiro-tea-0 Neugodni trenuci: Strip koji savršeno prikazuje život sa psom · · ·