ps
U VAZDUHU · tech/web

Photoshop će se uskoro koristiti tako što će se upravljati glasom! Interakcija glasom je jedan od glavnih tehnoloških trendova. A njemu se pridružio i „Adobe“ koji je predstavio demo verziju Photoshopa koji radi prateći verbalne instrukcije!

Photoshop je veoma omiljen instrument, i nekako je postao jedan od onih programa koji se smatraju osnovom računarske pismenosti. Ipak, učenje Photoshopa za mnoge ljude je problematično, ali uskoro neće više biti. Sada Adobe uvodi verziju ovog programa koja radi tako što za upravljanje programom koristite sopstveni glas!

Sada će Photoshop zaista biti vaš digitalni pomoćnik pri obradi fotografija, pošto će samo pratiti vaša izgovorena uputstva. Na ovaj način bukvalno možete preskočiti učenje Photoshopa. Statistike pokazuju da skoro polovina pametnih telefona koristi tehniku prepoznavanja glasa korisnika, te je ovaj Adobov potez veoma pametan. Nije još poznato kada će biti objvaljena prva verzija Photoshopa koji radi na glas, ali joj se veoma radujemo!

put Najbolji sajtovi i aplikacije za putovanja ove godine igrica Netflix: 8-bitna igrica s televizijskim junacima Q-Gravity-Stand Samsung uvodi novu eru kućne zabave sa QLED TV uređajima Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group Inteligentni telefon: Huawei predstavlja sledeću eru mobilnih telefona ·