dr Mileva Pavlovic - cista
KULTURA · film/TV

Dr Mileva Pavlović, filozof, teoretičar medija, profesor na Fakultetu za poslovne studije i pravo, TV autor i pisac, je i neizlečivi zaljubljenik u sve nijanse života, saučesnik u čaroliji boja koje su joj inspiracija i vodič kroz emocije i stvaralaštvo.

Svesna činjenice da su boje, ne samo podloga, već i vodilje kroz raspoloženja i stanja duha kroz koja prolazi dok stvara, piše i predaje, pažljivo odabira nijanse za svoju estetiku, modnu, stvaralačku ili hedonističku. Uživalac je crne i bele boje koje su boje mudrosti i filozofije, prisustva i odsustva, pripadanja i predaje. Ponekad joj je potrebna vatreno crvena da bi, kako kaže, oplemenila svoje stvaranje eksplozijom, strastima i vatrom.

Crna i crvena su strasni par, sudbinski ljubavnici, krvlju vezani i seksualnošću okupani partneri koji ne podnose odsustvo drugog i funkcionišu jedino kao celina, uočljivi, najintenzivniji i autentični.

Bela boja im je pozadina, okvir, prostor koji zauzimaju, vidljivost kojom su omeđane, znanje koje je podloga i utemeljenje…

Crna, crvena i bela…to su Milevine boje

Autoritet, strast i znanje…to je njena istina

cannray-mcqueen-c03-016-2mb-1528205448 Novi dokumentarac o Aleksandru Mekvinu je lektira za sve ljubitelje mode oceans 12793.dng Sandra Bulok, Rijana, En Hetvej i Kejt Blanšet zajedno u filmu „Oušnovih 8“ a-star-is-born-1528303205 Bredli Kuper i Lejdi Gaga su zvezde filma „A Star is Born“ the-letdown-recensione-della-nuova-serie-netflix-recensione-v3-38503-1280x16-1525938791 Zašto je „The Letdown” možda najbolja serija o majčinstvu ·