City Vintage Night
PULS GRADA · dizajn · U VAZDUHU · grad

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo prvo izdanje City Design & Vintage Night-a, sjajne akcije koja za cilj ima da skrene pažnju na male dizajnerske i vintage prodavnice koje su tokom prethodnih nekoliko godina Beograd transformisale u ozbiljan modni i kreativni centar.

Termin održavanja je petak 19. jun 2015. godine i tada će ove lepe radnjice svoja vrata otvoriti do ponoći uz popuste na unikatnu i dizajniranu garderobu, obuću, asesoare, nakit i nameštaj do čak 30 odsto, a mnogi će ponuditi i vredne poklone svim kupcima, biće organizovane mini žurke u tim prostorima, gostovanja DJ-eva, deliće se kokteli i celo veče će biti prava fešta za sve koji krenu u istraživanje ovih skrivenih kreativnih kutaka našeg grada.
Potvrđeno je učešće više od 40 lokala, a konačan spisak biće objavljen uskoro.
U izdanju City Magazina od 15. juna i na sajtu biće objavljen detaljan vodič kroz City Design and Vintage Night sa preciznom mapom centra grada na kojoj će biti obeležene lokacije svih učesnika. Generalni sponzor je Societe Generale banka, a sponzori su Jana i Smirnoff.
Grad vas zove, odazovite se i dođite na prvi City Design and Vintage Night.

Umetnost od hrane Kad hrana postane umetnost Ciglana - Viktor Kiss Prvi Industrial Design Weekend Najbolje prodavnice slatkiša na svetu Najbolje prodavnice slatkiša na svetu Eksplicitne anti kampanje protiv Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. Posteri koji apeluju na sponzore da se povuku sa Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. · · ·