Uskrs Rajiceva
U VAZDUHU · promo

Tokom i nakon uskršnjih praznika, Rajićeva Shopping Center biće ne samo centar kreativnih dešavanja i brojnih radionica koje tradicionalno organizuju za najmlađe posetioce na 3. spratu, već i mesto za najpopularniju uskršnju shopping aktivaciju.

Sa željom da vernim posetiocima ponude nešto originalno i proslave Uskrs atraktivnom ponudom u ovom popularnom tržnom centru, u periodu od 9. do 15. aprila, organizovaće popularni Egg hunt (potragu za Uskršnjim jajima), koji donosi raznovrsne popuste na određene artikle. Povodom najradosnijeg praznika u godini, u subotu 6. aprila od 12 do 18 časova na 3. spratu Rajićeva shopping centra biće održana uskršnja radionica za najmlađe posetioce.

Rajićeva će zasigurno tokom predstojećeg praznika, kao i do sada, biti mesto okupljanja za celu porodicu, a april najveseliji mesec, i to upravo u srcu grada!

Vafel Mleko i lešnik Bambi napolitanke: Toliko kremastije da zaslužuju novo ime adidas žurka Beograd uhvaćen u mrežu: Kako je bilo na adidas žurki Kolaž McDonald's McDonald’s vas vodi na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Moskvu DSC00245-cover Gudmark Group: Novo ruho sportske dvorane · · · ·