Crowne Plaza Hotel
PULS GRADA · gastro

Uskršnje praznike Crowne Plaza Hotel obeležiće svojim popularnim nedeljnim brančom. Biće poslužen veliki broj jela koja se tradicionalno pripremaju za ovaj značajan dan. Bife sto biće postavljen u restoranu The Dining Room 16. aprila od 13–17 h i ova specijalna ponuda biće dostupna za samo 1.999 RSD (besplatno za decu do 6 godina, a za mališane od 6–12 godina 50 odsto popusta).

U divnoj atmosferi, pored široke ponude koja krasi svaki branč, uživaćete u uskršnjim specijalitetima: pečena prasetina, pečena jagnjetina, rolovana teleća rebra, pečeni krompir sa paprikama i crvenim lukom, govedina na burgundski način, sarmice od zelja, punjeni kelj, kuvana junetina sa sosom od rena, kraljevska pita, jaja od čokolade, krempita sa malinama, voćna torta, baklava sa koštunjavim voćem i suvim šljivama, rolat Pavlova, Ana torta, tart francipan sa svežim voćem.

Šta vas očekuje na branču u Crowne Plaza HoteluOtvori galeriju

Najmlađe, u kutku za animaciju, čeka ukrašavanje kolačića i uskršnjih jaja.
Sve goste očekuje iznenađenje koje su organizatori pripremili. U cenu je uključeno i besplatno parking mesto.

dark-brown-milk-candy_cover 5 popularnih brendova čokolada page_cover3 Top 10: Najskuplja hrana na svetu rl Ralph Lauren u Londonu otvorio restoran za izabrane coverunicornfood “Unicorn food” – Hrana u duginim bojama · · · · ·