BRUNCH Flayer -cover
PULS GRADA · gastro

Uskrs je poseban dan pa je i ponuda branča u hotelu Crowne Plaza tokom uskršnjih dana uvek posebna – od šampanjca dobrodošlice, fantastične gastronomske ponude do ukusne kafe kao finala.

Sve vreme uskršnjeg ručka uživaćete u fantastičnom nastupu kubanskog kvarteta SalsaY Punto.

U nedelju 1. i 8. aprila, od 12 do 17 časova, u restoranu The Dining Room služićemo više od 70 različitih jela: salate kao obrok, hladna i topla predjela, tradicionalna jela, specijalno pripremljena mesa, morske plodove  i najukusnije morske i rečne ribe. Na ponudi će se naći i veliki izbor savršenih kolača, poslastica, hleba i peciva iz domaće radionice.

Za mališane je pripremljen dečji kutak i jelovnik sa poslasticama u kojima deca uživaju, sve pripremljeno od nutricionistički izbalansiranih namirnica. Animacija, igraonica i takmičenje u bojenju drvenih jaja sigurno će se dopasti vašim mališanima. Deca do šest godina ručaju na račun hotela, a za mališane od šest do 10 godina plaća se 50%.

Hedonist sandwich-cover1 Hedonist: Novi brend tost sendviča u vašem omiljenom kafiću Coffee Dream Coffee Dream noviteti: Nova ponuda i nov lokal pagepicacover 42nd street: Parče njujorškog gastro šmeka na beogradskom asfaltu cover 10 najčudnijih voćki na svetu · · ·