Mastercard i Laguna
PULS GRADA · aktuelno

Kompanija Mastercard i knjižare Delfi pokrenule su novu promotivnu kampanju za sve korisnike Mastercard i Maestro kartica u Srbiji koja za cilj ima prikupljanje sredstava za program obezbeđivanja obroka za školsku decu u Ruandi, a koja se odvija u sklopu globalnog partnerstva kompanije Mastercard sa Svetskim programom za hranu.

Druženje sa herojem detinjstva – neprocenjivo!

U okviru ove kampanje, Mastercard i Laguna su organizovali druženje sa Ljubivojem Ršumovićem, jednim od naših najboljih dečjih stvaralaca, koja je održana u Delfi knjižari SKC. Tom prilikom, popularni Ršum je okupljenim mališanima čitao svoje priče i pesme, a kompanija Mastercard je obezbedila knjige koje je Ršum potpisivao i poklonio deci.

Svakim ulaganjem u svoje i obrazovanje vašeg deteta, koristeći Mastercard kartice, Mastercard će donirati po jedan školski obrok detetu u Ruandi. U mnogim zemljama u razvoju školski obroci su neretko jedini obroci adekvatne hranljive vrednosti koje tamošnja deca dobiju u toku dana.

U periodu od 1. do 30. septembra, za svaku kupovinu koju korisnici Mastercard i Maestro kartica obave u Delfi knjižarama širom Srbije, kao i u onlajn knjižari, bez obzira na iznos kupovine, kompanija Mastercard će donirati jedan školski obrok namenjen deci Ruande.

Jedna transakcija, jedan školski obrok.


Nemačka u tvojim očima Foto konkurs: Nemačka u tvojim očima Herst Da i Herstu crkne krava: Incident na izložbi u Novom Sadu banksy Nova teorija o tome ko je Banksy Prostor knjige Prostor knjige – izložba Danijele Paracki ·