Masline punjene sirom
U VAZDUHU · nagradne igre

Prvi zalogaj čini razliku. Zato bi trebalo da i u Novoj 2018. uživate u malim ali pravim stvarima, baš kakvi su Meggle antipasti. Oni su načinjeni od pažljivo probranih sastojaka: najfinijih egzotičnih paprika i pravih mediteranskih maslina, pretočenih u proizvode vrhunskog kvaliteta, savršene za sve trenutke i sve koji cene uživanje u dobrom ukusu.

Meggle antipasti će oplemeniti početak svakog prazničnog obroka svojim specifičnim ukusom i nežnom teksturom. A kada obrok započne sa Meggle antipastima, jedno je sigurno: biće poseban i vredan pamćenja.

Poslužite ih svojim najmilijima ili gostima u kombinaciji sa tvrdim sirom, pršutom, grilovanim povrćem, brusketima, uz dekoraciju od aromatičnog bilja. Na dasci, poslužavniku ili dekorativnom tanjiru, uz njih će vaše predjelo postati simfonija najfinijih ukusa.

I još jedan mali savet za potpuno uživanje: Meggle antipasti se najbolje uparuju uz aperitiv po vašem izboru.

MALO GURMANSKO SAVRŠENSTVO

Meggle Cherry paprike osvojiće vas još pre prvog zalagoja i zavesti podjednako svojim izgledom i ukusom. Očaravajuće crvene boje, sočne i slatko-ljute , filovane neodoljivim kremastim sirom, one na idealan način  spajaju strast i eleganciju. Bilo da ih servirate za romantičnu večeru ili druženje sa prijateljima, Meggle Cherry paprika punjene sirom će vam otvoriti apetit i pružiti savršeno gurmansko zadovoljstvo.

DUH MEDITERANA

Dobro predjelo i ukusne masline su dva pojma koja idu zajedno još od antičkih vremena. Pažljivo birane Meggle masline punjene kremastim sirom donose na vaš sto neobuzdani duh Mediterana i nezaboravni ukus koji traje vekovima. Savršene su za početak jela ili druženja i zato idealne baš za ovo praznično vreme! A posebno će se uklopiti ako ih servirate uz dobro vino.

ZLATNO SAVRŠENSTVO

Kada želite nešto novo i drugačije, nešto što će sve iznenaditi i osvojiti, probajte nove Meggle Yellow Cherry paprike punjene sirom. Slatke i sočne, ove male zlatne lepotice neće vas očarati samo svojom izgledom, već i nezaboravnim ukusom, posle koga ćete jednostavno morati da probate još.

Ile De France Novi francuski sirevi na domaćem tržištu Paradajz Kako se priprema budvanska kuserva? cover 15 hipsterskih trendova u hrani koji su obeležili ovu godinu Pizzagram Pizzagram: Fundamentalno drugačija pizza · · · · ·