Woah nagradna igra
U VAZDUHU · nagradne igre

Bliži se dugo očekivana ekskurzija, a već sada si prepun planova šta poneti sa sobom i kako se organizovati. Svaki odlazak sa ortacima na dalek put nezaboravna je avantura koju do detalja treba isplanirati. Ne brini! Nekada se stvari rešavaju same od sebe.

Ako bolje razmisliš, sve što ti je potrebno već je na dohvat ruke – cool destinacija, najbolji ortaci, a neki novi komad, sportska oprema, ranac ili pak neki novi zanimljiv gedžet, nikad nije bio dostupniji.

Ugrabi priliku i uz kupovinu promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l ili 0.33l, oraspoloži sebe ili sebi drage osobe. Promo pakovanja ćeš prepoznati po etiketi i čepu bele boje sa prepoznatljivim WOAH logom na vrhu čepa. Ispod čepa vas čeka kod, dok je na limenkama kod ispod otvarača, koji zatim uneseš na nalog koji si napravio na WOAH aplikaciji i sakupljaj poene za cool vaučere sa popustima u prodajnim mestima partnera. A partneri su: Shoes Star, Gigatron i Sport Vision.

Ukoliko si brz, imaš mogućnost i da u svakom satu, osvojiš vredne poklone kao što su: patike, trenerke, prenosivi punjači za telefone, lopte sa svetskog prvenstva u fudbalu, bluethooth zvučnici i još zanimljivih stvari. Samo je potrebno da kod koji si pronašao uz promo pakovanje pošalješ preko naloga na WOAH aplikaciji i ukoliko si baš ti to prvi učinio, u tom satu, osvojio si nagradu.

Naoružan dobrim vibracijama, energijom i cool sitnicama kreni u novu avanturu. I naravno, neka u novim izazovima uz tebe uvek bude omiljeni gazirani napitak kao nepresušni izvoz inspiracije.

Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji.


2018-09-04_18-36-31DSC_8627 Najbolje iz prirode u novim Nature Box proizvodima 0 K-Beauty Srbija: Korejska kozmetika koju morate da probate Veš Merix: Nove mirisne note omiljenog deterdženta Lino Lada Gold - novo zlatno zadovoljstvo Lino Lada Gold nagrađuje · · · ·